De bedoeling en werking van dit overzicht

Gesloten
Gebruikersavatar
Nietsnut
Vriendelijke beheerder
Vriendelijke beheerder
Berichten: 6127
Lid geworden op: 12 jan 2014, 16:35
Echte naam: Melvin
Autotype: VW Lupo 1.2TDI
Productiedatum: 10 jul 1999
Kilometerstand: 339.863km
Transmissie: Automaat
Kleur: Moonsilver - LR7X
Brandstof: Normale diesel
Locatie: Zwolle

De bedoeling en werking van dit overzicht

Bericht door Nietsnut »

In dit deel van het forum staan op alfabetische volgorde partijen die zelf aangeven voldoende kennis te hebben van de 3L om je auto er met een gerust hart te kunnen laten onderhouden.

De ene partij is de andere niet, de een weet meer dan de ander, heeft zich gespecialiseerd in het een terwijl de ander iets compleet anders doet. Hier vermeld staan betekent niet dat iemand net zo passioneel is over de 3L als jijzelf maar het sluit het niet uit. Waar het om gaat is dat je bij onderhoud terecht kunt bij iemand met verstand van zaken.

We hebben de volgende kenmerken ingevoerd:
* garage
* vrijetijdssleutelaar
* toeleverancier

Van een garage mag je veel verwachten aangezien zij opgeleid zijn om aan je auto te werken, het personeel volgt cursussen en werkt op redelijk hoog tempo. Uiteraard betaal je bij een garage een garagetarief.

Een vrijetijdssleutelaar is een particulier die veelal in zijn vrije tijd bezig is aan zijn auto en heeft voldoende kennis om veilig aan jouw auto te werken. Je mag verwachten dat hier veel variatie in zit in kennisniveau. Je betaalt doorgaans een lager tarief bij een particulier omdat het hobby is.

De toeleveranciers hier zijn geselecteerd op kennis en kwaliteit, zij leveren een dienst en/of product met vaak een hoge mate van specialisatie. Prijzen variëren van zeer schappelijk tot prijzig.

In het topic van de garage / vrijetijdssleutelaar / toeleverancier mag je inhoudelijk ingaan op de dienstverlening, indien er een conflict is mag je dat persoonlijk oplossen, spreek het bedrijf aan door er heen te gaan of pleeg een telefoontje en probeer samen tot een oplossing te komen. Het neerzetten van enkelzijdige beschuldigende texten wordt niet getolereerd. De 3L Vrienden zijn geen bemiddelaar voor jouw probleem, wel willen wij een duidelijk beeld schetsen van de mogelijkheden die er zijn. Heb je een positieve ervaring? Deel hem!
Huidig per 21-02-2022: Peugeot e208 GT Vertigo Blauw
Huidig per 09-02-2019: Kia e-Niro BEV https://3lvrienden.nl/viewtopic.php?f=32&t=4105
Ex: 2013 Passat 2.0 TDi DSG Variant http://3lvrienden.nl/viewtopic.php?f=32&t=3644
Ex: 1999 Lupo 3L 98-LZS-3 http://3lvrienden.nl/viewtopic.php?f=32&t=1014
Mijn YouTube kanaal.
Gesloten

Terug naar “Uitleg; lees dit eerst”